Ook voor de ultieme yogabroek kun je bij ons terecht. De collectie yoga broeken van Urban Goddess bestaat uit Aladdin broeken, yoga omslagbroeken / foldover yogabroeken en hippe yoga flared / bootcut broeken. Alle yogabroeken zijn geschikt voor yoga oefeningen, meditatie, floor barre, barre, dans en pilates, en zijn ook heel makkelijk casual te dragen.

Resultaat 1–18 van de 32 resultaten wordt getoond

Yoga Broeken

NEW

New

 70,00
NEW

New

 70,00
NEW
NEW
 70,00
 70,00
 70,00
 70,00
Uitverkocht
 70,00
 70,00
 70,00

Aladdin yogabroek

Onze Dakini yoga broek is een van de bestverkochte yogabroeken uit de Urban Goddess yogacollectie. Hij lijkt een heel klein beetje op een harem yogabroek, maar uiteindelijk is het een Aladdin yogabroek. In ieder geval is deze yogabroek de ultieme broek voor yin, hatha, restorative, yin yang en yoga basics. Maar ook erg geschikt voor barre, floor barre, dans en pilates. Het is een heerlijke comfy yogabroek die je ook na je yogales gewoon niet meer uit wilt doen. Het is namelijk ook de ultieme lounge broek. Onze Dakini yogabroek komt elk seizoen terug in verschillende kleuren. Deze broek heeft wijdere pijpen die weer samen komen in enkelbanden / cuffs, waardoor deze yogabroek nooit zal afzakken naar je knieën tijdens inversions. De Dakini broek wordt wat lager op de heupen gedragen, en blijft goed op z’n plek door de elastische heupband.

Bootcut foldover yogabroek

Een andere bestseller is onze Pranafied yoga broek. Deze stijl is momenteel erg hip door de bootcut flare, en is niet alleen hip op de yogamat, maar ook juist erg fijn om mee over straat te lopen. Wat deze yogabroek erg fijn maakt is de foldover band die voor veel draaggenot zorgt. Je kunt zelf bepalen hoe hoog je deze heupband draagt. Hoger voor een hippe high waist yogabroek, voor wat extra stevigheid rondom de buik of juist low waist met wat extra stevigheid rond de heupen. Ook als je zwanger bent is dit de ultieme zwangerschapsbroek. Niet alleen als prenatal yogabroek, maar ook als casual wear. Voor de yoginis onder ons die wat bredere heupen hebben, zorgt de uitloop van de pijpen aan de onderkant voor visuele balans en optisch slankere heupen en dijen.