Garantie

Mocht er iets mis zijn met jouw product binnen 9 maanden, dan valt dit onder de garantie. Heb je een product dat stuk gaat binnen die periode? Neem dan contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat je een vervangend product ontvangt, mits het een fabrieksfout is geweest. Wanneer je ons mailt over een defect product, graag foto’s meesturen zodat wij het probleem kunnen zien.

Bij omruiling het artikel gelieve niet direct naar ons kantoor of magazijn sturen. Neem eerst contact op met onze klantenservice: zij zullen je afhankelijk van het defect op de hoogte brengen van de vervolgstappen. Wij zorgen ervoor dat het vervangende product daarna zo spoedig mogelijk jouw kant op komt.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar hello@urban-goddess.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkel Keur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.